Vi er Danmarks førende specialister på reparation af hårde hvidevarer.

Er dit køleskab gået i stå?

Det er aldrig sjovt hvis dit køleskab strejker, men hos CJ Hvidevareservice har vi mulighed for at hjælpe dig. Hvis køleskabet ikke fungere optimalt og det går udover temperaturen, kan det betyde, at der blandt andet kan forekomme vand i køleskabet, dyre elregninger eller at maden hurtigere bliver rådden.

Bestil en køleskabsreparation

Hos CJ Hvidevareservice kan vi hjælpe dig med en reparation af dit køleskab i Aarhus, Randers samt store dele af Midt-, Vest- og Østjylland. Vi har mange års erfaring, og kan derfor udføre kvalificeret hjælp når dit køleskab skal repareres. Vi samarbejder med mere end 30 mærkevareleverandører, og vi kan derfor bestille reservedele inden for mange mærker. Vi har derfor helt sikkert også mulighed for at hjælpe dig.

Indstil dit køleskab rigtigt

Køleskabet er en af de vigtigste hvidevarer i et køkken, så derfor er det betydeligt, at det virker. Hvis dit køleskab indstilles rigtigt, så undgår du, at din mad rådner hurtigere. Køleskabe er meget forskellige, men som hovedregel skal du indstille dit køleskab omkring +3 grader.

Kontakt os for reparation af dit køleskab

Har du brug for faglig hjælp eller skal dit køleskab repareres, er du velkommen til at ringe til os på telefon 86 47 77 77 eller på email cjservice@cjservice.dk. Vi yder en hurtig og professionel service fra dag-til-dag.