Reparation af hvidevarer

Har dine hvidevarer brug for en kærlig hånd? Så er CJ Hvidevareservice din pålidelige partner, når det kommer til reparation og vedligeholdelse af hvidevare. Vi er stolte af at være specialister inden for hvidevare reparation og hvidevare service – og vi betjener både private og virksomheder i Randers, Århus og resten af Midtjylland.

Vores dygtige teknikere er klar til at tackle enhver udfordring, uanset om det drejer sig om din ovn, vaskemaskine, tørretumbler, køl/frys eller varmepumper. Vi forstår, hvor vigtige disse apparater er for dit daglige liv, og derfor gør vi en dyd ud af at sikre, at de fungerer fejlfrit.

Vi kan hjælpe med reparation af:

Dette er blot et udpluk af de hvidevarer, som vi er behjælpelige med at reparere. Som sagt kan vi ordne alle maskiner til husholdningen, så tøv ikke med at kontakte os, hvis vi har glemt en ting på listen.

Hos os kan du forvente:

  • Høj kvalitet og ekspertise: Vores erfarne teknikere er specialuddannede til at håndtere over 40 mærker og modeller af hvidevarer. Vi er ydermere en del af DTS, som er en landsdækkende kæde inden for service på hårde hvidevarer.
  • Hurtig og pålidelig service: Vores teknikere bor forskellige steder i Midtjylland og rykker ud fra vores hovedkontor i Randers, så du kan få hjælp, når du har brug for det. 
  • Nem online booking: Med vores enkle online booking-system er det nemt at bestille tid til hvidevare reparation eller service, når det passer dig.

Vi kører ud til dig

Hos os kan du regne med en hurtig service fra dag-til-dag, og vi kommer som oftest ud og reparerer hvidevarer i Randers samt Århus og omegn. Vores faguddannede montører er kvalificerede til at foretage reparationer af dine hvidevarer på din bopæl. Vi har velassorterede biler med mange reservedele, så vi kan reparere dine hvidevarer ved første besøg.
Typisk har vi reservedelene fra nogle af de mest populære hvidevaremærker på lager, men ellers er vi hurtige til at skaffe de reservedele, som din maskine kræver. Derudover er det en målsætning for os, at vores kunder er glade og tilfredse med vores arbejde. Derfor har vi 2 års garanti på reparationer af hvidevarer

Få fat i en dygtig hvidevaremontør

Hvis dit køleskab har valgt at strejke, eller din vasketumbler gentagne gange ikke tørrer ordentligt, så kan du ringe til os på 86 47 77 77. Vi er kar til at hjælpe dig og køre ud om nødvendigt. Vores kunder befinder sig i både Midt-, Vest- og Østjylland. Vi kører blandt andet ud til Ebeltoft, Grenaa, Randers, Viborg, Skive, Holstebro, Lemvig, Herning, Ringkøbing, Skjern, Silkeborg, Århus og Horsens.