Reparation af hvidevarer

Visse maskiner indgår i vores hverdag, og de er nærmest uundværlige for at kunne udføre de daglige opgaver. Det er aldrig rart at opdage, når de af en eller anden grund ikke vil fungere mere. Hos CJ Hvidevareservice har vi mangeårig erfaring med at reparere hvidevarer til husholdningen af alle typer og mærker.

Vi kan hjælpe med reparation af:

Dette er blot et udpluk af de hvidevarer, som vi er behjælpelige med at reparere. Som sagt kan vi ordne alle maskiner til husholdningen, så tøv ikke med at kontakte os, hvis vi har glemt en ting på listen.

Vi kører ud til dig

Hos os kan du regne med en hurtig service fra dag-til-dag, og vi kommer som oftest ud og reparerer hvidevarer i Randers samt Århus og omegn. Vores faguddannede montører er kvalificerede til at foretage reparationer af dine hvidevarer på din bopæl. Vi har velassorterede biler med mange reservedele, så vi kan reparere dine hvidevarer ved første besøg.
Typisk har vi reservedelene fra nogle af de mest populære hvidevaremærker på lager, men ellers er vi hurtige til at skaffe de reservedele, som din maskine kræver. Derudover er det en målsætning for os, at vores kunder er glade og tilfredse med vores arbejde. Derfor har vi 2 års garanti på reparationer af hvidevarer

Få fat i en dygtig hvidevaremontør

Hvis dit køleskab har valgt at strejke, eller din vasketumbler gentagne gange ikke tørrer ordentligt, så kan du ringe til os på 86 47 77 77. Vi er kar til at hjælpe dig og køre ud om nødvendigt. Vores kunder befinder sig i både Midt-, Vest- og Østjylland. Vi kører blandt andet ud til Ebeltoft, Grenaa, Randers, Viborg, Skive, Holstebro, Lemvig, Herning, Ringkøbing, Skjern, Silkeborg, Århus og Horsens.