Vi er Danmarks førende specialister på reparation af hårde hvidevarer.

Varmer mikrobølgeovnen ikke ordentligt?

Hvis din mikrobølgeovn ikke varmer ordentligt, eller hvis du har oplevet andre gener med den, så kan vi hos CJ Hvidevareservice lave den. Vi har de rette arbejdsredskaber samt mandskab til at udføre reparationer efter forskrifterne. Vi har 18 biler med mange reservedele, som vi kan bruge til at få din mikrobølgeovn til at fungere igen.
Vi sætter en ære i at lave reparationer, som udføres sikkert og effektivt. Desuden har vi, igennem vores samarbejde med over 30 mærkevareleverandører, mulighed for at fremskaffe eventuelle reservedele til din mikrobølgeovn.

Vi reparerer alle mikrobølgeovne

Hvad enten man bruger mikrobølgeovnen på daglig base eller blot en gang imellem, så er irriterende, hvis den ikke virker, når man har brug for den. 
Vi reparerer mikrobølgeovne fra alle mærker og producenter, så du kan trygt ringe til os. Hvis du står og overvejer, hvem der skal ordne din mikrobølgeovn, så kan du også have in mente, at vi faktisk giver 2 års garanti på alle reparationer.

Du bliver hjemme – vi kommer til dig

Hos CJ Hvidevareservice er det vigtigt for os, at du får en god oplevelse som kunde. Derfor kører vi dagligt ud i Randers og Århus og omegn for at reparere alle typer hvidevarer, heriblandt mikrobølgeovne. Det kan jo ske, at din mikrobølgeovn af den ene eller anden grund eksempelvis ikke vil varme eller lystre dets touch screen.

Få mikrobølgeovnen repareret af os

Du kan altid ringe til os på telefon 86 47 77 77, hvis du har brug for kompetent rådgivning om din mikrobølgeovn. Vi laver reparationer på mikrobølgeovne i hele Midt-, Vest- og Østjylland. Vi kører blandt andet ud til Ebeltoft, Grenaa, Randers, Viborg, Skive, Holstebro, Lemvig, Herning, Ringkøbing, Skjern, Silkeborg, Århus og Horsens.