Vi er Danmarks førende specialister på reparation af hårde hvidevarer.

Reparation af din opvaskemaskine

Mange tror, at det ikke kan betale sig, at få udført en reparation på en opvaskemaskine hvis den er et par år gammel. Men hos CJ Hvidevareservice har vi mange års erfaring med opvaskemaskine reparationer. Hvis du er i tvivl, om du skal investere i en ny opvaskemaskine, kan du kontakte os for en uforpligtende samtale.

Tjek om du selv kan afhjælpe problemet

Inden du kontakter os for at få lavet en opvaskemaskine reparation, er det en god ide, at kontroller om du selv kan afhjælpe problemet. Hvis maskinen er gået i stå, kan det muligvis skyldes, at strømmen til maskinen er afbrudt, vandtilførslen er blevet afbrudt, eller at filteret i vandtilløbet er stoppet.

Gode råd - Vedligehold din opvaskemaskine

Du kan forøge levetiden på din opvaskemaskine, hvis du jævnligt vedligeholder den. Du skal ofte rense maskinens bundsi og filtre, så du undgår madrester i maskinen. Opvaskemaskinens spulearme kan ligeledes tilstoppes med madrester, og kan dermed forringe opvasken. Derudover er det vigtigt, at du hele tiden er opmærksom på, at der er salt og afspændingsmiddel påfyldt.

Ring til CJ Hvidevareservice

Har du problemer med din opvaskemaskine, kommer vi gerne hjem og reparerer den. Vi kører til dagligt i hele Vest-, Midt- og Østjylland, og kommer derfor også forbi Aarhus og Randers. Så kontakt os på telefon 86 47 77 77 eller på email cjservice@cjservice.dk hvis du har brug for hjælp.