Vi er Danmarks førende specialister på reparation af hårde hvidevarer.

Kan en tørretumbler repareres?

Nogle tror, at det ikke kan betale sig at få sin tørretumbler repareret, hvis den har et par år på bagen. Dette kan i nogle tilfælde være fejlagtigt. Dette kan vi argumentere for ud fra en lang erfaring med reparationer af tørretumblere. Hvis du ikke helt ved, hvad de bedst kan betale sig, så er du velkommen til at ringe til os for at få en uforpligtende samtale.

Er der noget, som du selv kan gøre?

Inden du rækker ud til os, så er der et par få, enkle trin du kan gennemgå for at tjekke, om du selv kan afhjælpe problemet. For det første kan du tjekke, om overophedningssikringen er slået fra, eller om der er andre sikringer, som ikke fungerer.
Dette er blot et udpluk af nogle af de ting, som kan være årsager til, at din tørretumbler ikke vil varme. Hvis du får en snak med os, eller beder os komme ud til din bopæl, så kan du få professionelle øjne til at bese og reparere fejlen.

Fordelene ved at få os til at stå for reparationen

  • Vi er faguddannede, høflige montører
  • Vi råder over 18 velassorterede biler, som medbringer reservedele
  • Effektiv og kompetent udførelse af alle reparationer
  • 2 års garanti på reparationer
  • Lagerførende for de mest populære hvidevaremærker
  • Samarbejde med mere end 30 mærkevareleverandører

Kontakt CJ Hvidevareservice

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om, hvordan du skal gribe din drilske tørretumbler an, så kan du fange os på telefon 86 47 77 77 eller skrive til os på cjservice@cjservice.dk. Vi vil med glæde svare på dine spørgsmål og give dig gode råd. Vi reparerer tørretumblere i hele Vest-, Midt- og Østjylland. Dette inkluderer blandt andet Ebeltoft, Grenaa, Randers, Viborg, Skive, Holstebro, Lemvig, Herning, Ringkøbing, Skjern, Silkeborg, Århus og Horsens.