Vi er Danmarks førende specialister på reparation af hårde hvidevarer.

Har du problemer med din vaskemaskine?

Hvis du oplever problemer med din vaskemaskine, eller hvis den bare er gået i stå? Så skynd dig at kontakte CJ Hvidevareservice så vi kan hjælpe med at få den repareret, så du igen kan vaske. Vi har mange års erfaring med at reparerer vaskemaskiner. Vi kan derudover servicere og udføre vaskemaskine reparationer inden for de fleste mærker.

Er din vaskemaskine gået i stå?

Hvis din vaskemaskine er gået i stå, har vi nogle gode råd, du kan tjekke inden, du bestiller en ny eller en reparation af din vaskemaskine. Det kan eventuelt skyldes en sprunget sikring eller en tilstopning i maskinen.

Gør det selv

Hvis du selv ønsker at udføre reparationen af din vaskemaskine, har du mulighed for at bestille reservedelene hos os, ved at oplyse maskinens mærke, type og serienummer. Du skal dog være opmærksom på, at det er den pågældende reservedel vaskemaskinen mangler, som du bestiller. Hvis vi ikke har din reservedel på lager, vil vores reservedelsleverandør levere den fra dag-til-dag.

Vi står klar til at hjælpe dig

Det er aldrig sjovt, at undvære sin vaskemaskine, så derfor står vi altid klar til at hjælpe dig. Vi løser mange opgaver i Aarhus og Randers, men kommer også i de nærliggende byer. Kontakt os allerede i dag for flere oplysninger og et uforpligtende tilbud på telefon 86 47 77 77 eller på email cjservice@cjservice.dk.