Vi er Danmarks førende specialister på reparation af hårde hvidevarer.

Virker fryseren ikke?

Om din fryser er integreret i dit køleskab, eller om du ejer en stor kummefryser, kommer ud på ét, hvis uheldet er ude. Hvis din fryser af uransagelige årsager ikke vil holde dine fødevarer kolde, så er der hjælp at hente hos os.
Hos CJ Hvidevareservice har vi kompetente montører, som kan lave din fryser. Vi er skarpe til at lokalisere og ordne problemet korrekt og effektivt. Uanset fryserens mærke kan vi helt sikkert hjælpe dig. Vi bestræber os på at yde dag-til-dag service, hvis uheldet er ude.

Hvad kan vi tilbyde?

Hvis du vælger at få din fryser reparereret af os, så kan du regne med en professionel udførelse af reparation samt en behagelig kundekontakt. Vi råder over 18 velassorterede biler med reservedele, som gør os meget fleksible. Dette betyder, at vi kan komme ud til dig på din bopæl og reparere fryseren.
Fryseren er en særdeles vigtig del af husholdningen, og derfor kender vi til betydningen af en hurtig service. Derfor bestræber vi os på at være ude ved vores kunder senest dagen efter eller hurtigere, efter at vi har modtaget dit opkald.

Sådan gør du, hvis fryseren stopper

For at forebygge eventuelle skader, så kan vi anbefale at holde temperaturen i fryseren på -18 grader, for at fryseren fungerer optimalt. 
Indtil at vi kan komme ud og reparere din fryser, så er der nogle vigtige forholdsregler, som du skal tage dig. Først og fremmest skal du sørge for at fjerne alt indhold, altså madvarerne, fra fryseren. Dernæst skal du altid tjekke hver enkelt madvare, om de har været udsat for optøning eller er blevet dårlige. Det er altid en god ide at kontakte sit forsikringsselskab. Den gennemsnitlige dansker har ikke et tilstrækkeligt antal termobokse til rådighed, så derfor kan du forsøge at spørge naboen eller familie/venner, om du midlertidigt kan få opbevaret de spiselige madvarer i deres fryser.

Ring til os i dag

Vi kan kontaktes på nummeret 86 47 77 77, hvis din fryser ikke længere virker. Vi kører ud i hele Midt-, Vest- og Østjylland. Herunder Ebeltoft, Grenaa, Randers, Viborg, Skive, Holstebro, Lemvig, Herning, Ringkøbing, Skjern, Silkeborg, Århus og Horsens.